Header over ons Nieuw concept in Roden!

OVER ONS

Bij Lekkerzonnen.nl kun je terecht voor een complete ervaring. Alleen een half uurtje zonnen onder één van onze zonnebanken of een lekkere beautybehandeling? Het kan allemaal bij ons!

cropped-lekkerzonnen.nl_4.png

Wees welkom in onze moderne studio. Hier kun je heerlijk relaxen onder één van onze Ergoline zonnebanken. Met elk huidtype kan je bij ons terecht. Dit geldt voor zowel de verschillende zonnebanken die we hebben staan als de verschillende bruiningscrèmes die we hebben. We hebben crèmes met en zonder bronzer en speciale crèmes voor mensen met allergieën of andere huidproblemen. Verder hebben we crèmes die ervoor zorgen dat je een sneller en mooier bruiningsresultaat krijgt.

OP ZOEK NAAR EEN RUIMTE VOOR JE BEAUTYBEDRIJF?

Om een totaalpakket aan te kunnen bieden aan klanten is er in het pand ook ruimte voor bedrijven in de beauty- en gezondheidsbranche. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar dames of heren die het leuk lijken om hun beauty- of gezondheidsdiensten als zelfstandig ondernemer aan te bieden. Misschien heb je er altijd van gedroomd om voor jezelf te starten!

Lijkt het jou wat om je bedrijf toe te voegen aan dit leuke concept, neem dan snel contact op voor de mogelijkheden!

fb goud
instagoud