header Zonnebanken Sunsation Roden

ONZE ZONNEBANKEN

Bij Lekkerzonnen.nl kun je terecht met elk huidtype. We hebben 5 verschillende zonnebanken. Hieronder vind je de verschillende banken en de daarbij behorende informatie. Kijk dus goed welke bank bij je past. Indien je een bepaalde huidaandoening hebt, kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag zodat je de juiste bank neemt.

logo ergoline
Zonnebanken bank 1 esprit_770S ergoline

BANK 1 (Fase 3 - Gevorderde zonner)

Is voor heerlijk en comfortabel zonnen. Uitgevoerd met 42 stuks 180 watt lampen met speciale filters om het gezicht een nog beter bruiningsresultaat te geven. De schouderbruiners met efficiënte Ultra Performance-technologie zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam.

Geschikt voor de gevorderde zonner.

Zonnebanken bank 4 ergoline

BANK 2 (Fase 2 - Gemiddelde zonner)

Is onze speciale Rainbow zonnebank. Voor een positieve stemming en een prachtig mooie gebruinde huid. Deze bank heeft sterke lampen van 160 watt en heeft 4 verschillende kleuren. Blauw licht voor een zuivere en onberispelijke huid. Groen licht voor herstel en ontspanning. Rood licht voor een mooie, verzorgde en gladde huid. Geel licht voor het plezier van de zon.

Deze bank is geschikt voor de gemiddelde zonner.

Zonnebanken_De Ergoline Evolution 600

BANK 3 (Fase 1 - Beginnende zonner)

Is voorzien van Blue Wonderlampen. Deze lampen hebben niet alleen een positieve werking op huidproblemen als acné, eczeem, psoriasis of pigmentvlekken, maar bestrijden ook overgangsklachten en depressieve klachten. Ook werken de lampen zeer ontspannend en bevordert het de concentratie en geeft meer energie. Natuurlijk krijg je van deze lampen ook een mooie actieve bruine kleur.

De ideale bank voor de startende zonner.

BANK 4 (Fase 4 - Expert zonner)

Dit is onze nieuwste zonnestraal. Dit is dé zonnebank voor de expert gebruiker. Dit topmodel van Ergoline met 200 watt lampen, zet dankzij de unieke combinatie van UV en rood licht een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie.

Door deze combinatie met collageen (roze) lampen, krijgt uw huid de ultieme verzorging. Het is een efficiënte anti-aging en huidverjongende behandeling met als resultaat een strakkere, gezondere en frissere huid.

BANK 5 (Fase 3 - Gevorderde zonner)

Deze bank heeft net als bank  1 ook 180 watt lampen, alleen deze bank heeft 52 lampen, 10 meer dan bank 1, dus meer lichtopbrengst en daarmee dus een breder ligbed en heeft in tegenstelling tot bank 1 een nog sterkere gezichtsbruiner. Geschikt voor de gevorderde zonner.

Deze speciale SLi+ versie is namelijk uitgerust met een hoge druk gezichtsbruiner met halogeen achter een uitgebalanceerd filter. De speciale behuizing heeft een verbluffende diamantreflectie voor optimale opbrengst.

Deze prachtige bank is tevens voorzien van 3 verschillende aromatherapieën, lichaamsvernevelaar, MP3, SmartVoice, 4 externe muziekkanalen, luidsprekers en een subwoofer.